5 Ekim 2008 Pazar

Yeniden merhaba


Gidip gelen düşüncelerimle beraber bu siteyi herşeye rağmen yeniden inşa etmeye karar verdim. 6 aylık emeğimi çöpe attığım için de hiç pişman olmadım ama şimdi biraz üzüldüm. O kadar çok şey dökülmüştüki parmaklarımdan. He rneyse yeni bir sayfa kabul ettim artık burayı. Herşeye yeni bir sayfa...Eskisinden daha nadir yazacağım. Çok vaktim olacağını sanmıyorum artık. Yine de buradayım. Güzel şey=)

11 yorum:

böcük dedi ki...

Çok mutlu oldummmmmm :) Dönüşün hayırlı uğurlu olsun canım :)) Daimi olarak hoşgeldin.Emeklerin gitmiş ama olsun üzülme yeniden sıfırdan başlamak da güzeldir :)

babegazelle dedi ki...

hoşgeldin tekrar :)

hTc dedi ki...

Hoşbuldum canlarım

Aylin Ünlü dedi ki...

Hoşgeldin,pişman olmamana sevindim,sen istedin sen yaptın,hiçbirşey için pişman olmamanı ve burada bizlerle kalmanı dilerim,sevgiler htc.

hTc dedi ki...

Teşekkürler Aylin, umarım.

Muhabbet Çiçeği dedi ki...

YAŞASINNNNNNNNN :) HOŞGELDİN CANIM. Bundan sonra hiç gitme olurmu. Öpüyorum kocaman.

hTc dedi ki...

Canım benim inşallah=) Öpüyorum seni

Yeliz dedi ki...

bu blog tamamdır değil mi artık değişmeyecek :) neler oluyor senin bloglarına düşmanlar saldırıya mı geçti ne oldu anlamadım, üzüldüm.

hTc dedi ki...

Yeliz umarım artık bi sıkıntı yaşamam. Blogun kontrolü benden çıkmıştı, yazı eklemek dışında birşey yapamıyordum. Bir de başka bir nedeni var ve ben de sinirle sildim herşeyi.

MyBiber dedi ki...

Yeni sayfanda sana da yeniden merhaba. =) Eğer eskileri atıp yepyeni, temiz bir sayfa açmak istediysen ve pişman da değilsen bundan daha güzeli ne olabilir? Bu başlangıç sana bol şans ve güzellikler getirsin sevgili Hatice. Ayrıca ben de senin geçmiş bayramını kutluyor, iyi bir bayram geçirmiş olmanı umuyorum. Sevgilerimle...

hTc dedi ki...

Teşekkürler ablacım tüm iyi dileklerin için(: